GWP

Ieder jaar gaan de leerlingen van de 5de en de 6de klas samen op GWP. We doen dit met de 3 vestigingen samen. Het ene jaar gaan we naar Heuvelland en het andere jaar naar de zee.

Heuvelland

De GWP (geïntegreerde werkperiode) naar Heuvelland. De week staat in het teken van Wereldoorlog I. Ten slotte vertoeven we op het grondgebied waar de strijd het hevigst was. Er zijn dan ook tal van activiteiten die gepland zijn in functie van ‘den Groote Oorlog’.

We verblijven in het prachtige domein ‘De Lork’ te Kemmel in het hartje van het West-Vlaamse Heuvelland. De bossen en de heuvels verwachten ons al voor een week vol avontuur: fotozoektocht, bezoek aan Flanders Fields, de Vesten en de Menenpoort (inclusief Last Post), bos- en smokkelspel, wandeltocht naar Frankrijk, kampen bouwen, kompastocht, de laatste avond een heuse fuif en een fantastische dag BELLEWAERDE!

DSC00811_m DSC01030_0_m DSC06009

Zeeklassen